Συμτώμματα Αιμμοροίδων

Η αιμορραγία είναι το σύμπτωμα των αιμορροΐδων που φοβίζουν τους περισσότερους ασθενείς. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ σημαντικό να μην πανικοβληθείτε, αλλά να πάτε σε μια ειδική πρωκτολογική επίσκεψη για να πάρετε μια ακριβή διάγνωση και να είστε σε θέση να βρείτε τη σωστή θεραπεία.

Θέλουμε αμέσως να ξεκαθαρίσουμε ένα σημαντικό πράγμα: μην πιστεύουμε το κλισέ ότι δεν υπάρχει οριστική θεραπεία για τις αιμορροΐδες. Οι διαθέσιμες θεραπείες σήμερα είναι διαφορετικές και απόλυτα ικανές να λύσουν το πρόβλημα αποτελεσματικά. Μην πάρετε τον πόνο!

ΠΩΣ ΝΑ θεραπεύετε τα αιμορροειδή του αίματος
Οι αιμοραγγίες είναι μόνο ένα από τα συμπτώματα της αιμορροϊδικής νόσου. Για την καλύτερη αντιμετώπισή της, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε με ακρίβεια το επίπεδο σοβαρότητας της διαταραχής και τη γενική υγεία του ασθενούς. Ο τρόπος ζωής, οι διατροφικές συνήθειες και η προδιάθεση είναι όλες αιτίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της νόσου και δεν πρέπει ποτέ να υποτιμηθούν.

ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η επίσκεψη σε έναν ειδικό πρωκτολόγο, επαναλαμβάνουμε, είναι απαραίτητη. Η εμφάνιση αιμορραγικών αιμορροΐδων, ωστόσο, συνδέεται στενά με την εντερική κινητικότητα και τη γενική υγεία του ατόμου. Γι 'αυτό, για να θεραπεύσει τις αιμορροΐδες, απαιτείται επίσης δέσμευση εκ μέρους του ασθενούς.

Επανεξέταση του τρόπου ζωής σας, εξαλείφοντας εκείνες τις συμπεριφορές που μπορούν να ευνοήσουν την εμφάνιση της νόσου, να βοηθήσουν τόσο στην πολύ σημαντική φάση της πρόληψης όσο και να βρουν ανακούφιση από το ήδη εξελισσόμενο φαινόμενο.

Επιπλέον, η βελτίωση της φυσικής κατάστασης κάποιου δεν είναι μόνο σημαντική για τη θεραπεία αιμορραγιών αιμορραγίας, αλλά και για τη διατήρηση μιας κατάστασης γενικής ευεξίας και υγείας. Σε τι πρέπει να προσέξετε; Οι αιμορροίδες πρέπει να ελέγχονται από ειδικό γιατρό εφόσον υπάρχει το πρόβλημα.

Τακτική εντερική: τόσο η δυσκοιλιότητα όσο και τα συχνά επεισόδια διάρροιας είναι εχθροί των αιμορροΐδων. Μπορούν να ερεθίσουν τους βλεννογόνους, αυξάνοντας τον κίνδυνο αιμορραγίας αιμορροΐδων. Υπάρχουν πολλά φυσικά παρασκευάσματα και συμπληρώματα στην αγορά που βοηθούν στη διατήρηση της σωστής εντερικής κινητικότητας. Πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνέργεια με τη διατροφή, βελτιώνοντας τη διατροφή κάποιου.


Προτιμήστε τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες και καταναλώστε πολλά φρούτα και λαχανικά. Είναι όλα τρόφιμα που προάγουν την εντερική διέλευση, καθιστώντας τα κόπρανα πιο μαλακά.


Πίνετε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ημέρα.
Η σωματική δραστηριότητα είναι απαραίτητη. Πρέπει να εξασκηθεί με μετριοπάθεια και επιμέλεια, προκειμένου να παραμείνει δυναμική και ενεργή. Αυτό βοηθά επίσης τη λειτουργικότητα του εντέρου.
Καταργήστε τη συνήθεια του καπνίσματος και περιορίστε την κατανάλωση αλκοολούχων και ανθρακούχων ποτών.